szolgáltatásaink

1

FOGBEÜLTETÉS


A fogászati implantátum beültetés, a fogpótlás legmodernebb és leghatásosabb módszere. Szájsebészeti eljárás, amikor is az élő csontszövetbe meghatározott céllal titánból készült művi foggyökeret, azaz fogászati implantátumot ültetnek be a fogpótlások (implantátumos híd, implantátumos korona, implantátumos protézis) elhorgonyzása céljából. Az implantációs fogpótlás lehetőséget nyújt az elvesztett fogak és foggyökerek pótlására, esztétikailag és funkcionálisan szinte teljesen megegyeznek a természetes fogak működésével. Az implantátumos eljárások esetekben egyszerűbb illetve komplikáltabb csontpótlást, arcüregemelést igényelnek, a fogászati implantátum és az implantátumos fogpótlások erős és tartós rögzítése érdekében.

2

ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

A mai fogászati igények megkövetelik a tökéletes funkcionális helyreállítás mellett a lehető legtökéletesebb esztétikai eredményt. Az esztétikus fémkerámia koronák, fémmentes cirkónium pótlások, héjkoronák, fogfehérítő anyagok és berendezések, a fogszabályozó beavatkozások mind-mind a fogak, s az arc esztétikájának helyreállítását segítik. Rendelőben a digitális fogászat kellékei adottak a minél kielégítőbb eredmény eléréséhez.

3

SZÁJSEBÉSZET

Az ambulás szájsebészet teljes területét felölelik kezeléseink. A már említett fogbeültetés mellett a leggyakoribb kezeléseink: bölcsességfogak, betört foggyökerek eltávolítása, a gyökércsúcs rezekció, ciszta műtétek, nyálkahártya plasztika, csontpótlás, arcüreg emelés.

4

FOGSZABÁLYOZÁS

A fogszabályozás célja a rendellenes helyen, és helyzetben álló fogak fogíven történő szabályos elrendezése. Ezzel célunkaz esztétikai eredmény mellett illetve a különböző harapási rendellenességek megszüntetése, és a korrekt rágófunkció helyreállítása. Rendelőnkben a rögzített és a kivehető (éjszakai) fogszabályozó kezelések széles választéka érhető el.

5

ENDODONTIA - GYÖKÉRKEZELÉS

Az endodontia a gyökérkezelés tudománya. A rendelőnkben külön endodontus specialista foglalkozik az egyik legkomplikáltabb és legfontosabb kezelés tökéletes végrehajtásával. Így megfelelő mennyiségű idő és technikai háttér áll rendelkezésre a lehető legtökéletesebb eredmény elérésére. Gyökértöméseink messze átlag feletti sikerességgel készülnek, így biztosítva a kezelt fogak s a rájuk kerülő fogművek tartósságát.

6

DIGITÁLIS FOGÁSZAT

A digitális panoráma röntgen a mai korszerű rendelők elengedhetetlen kelléke. Segítsége nélkülözhetetlen az implantációs műtétek tervezéséhez, a góckereséshez, a fogazat és a csont állapotának pontos felméréséhez, s a kapott eredmények bármikor visszakereshető archiválásához. Rendelőnkben valamennyi új páciens kap egy ilyen “digitális státuszt”, melyben pontosan fel tudjuk mérni a szemmel nem látható képletek, folyamatok állapotát, megtervezhetjük a kezelési sorozatot. 

Digitális intraorális röntgen (kisröntgen) ​mely óriási méretben mutatja a korábban 3-4 cm-es röntgen képet, ezzel óriási diagnosztikai támogatást adva az orvosainknak.