rólunk mondták

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Csak szuperlatívuszokban emlegetem őket

"Nekik köszönhetem, hogy már nem kell sűrűn "imádkoznom", mielőtt beülök a fogorvosi székbe...🙂 Csak szuperlatívuszokban emlegetem őket..."

Herczeg Edina

"Professzionális felszerelés, makulátlan tisztaság, végtelen türelem, határtalan kedvesség, megnyugtató szavak és persze profi szakellátás. Minden elismerésem! Kitartást, jó kedvet, egészséget és további szakmai sikereket kívánok mindenkinek!"

Holczman Györgyi

Tökéletesen meg vagyok elégedve a fogszabályozással

"Kb 5 éve járok hozzájuk, itt csinálták többek között a fogszabályzásom és a szemfogaim leműtését . Tökéletesen meg vagyok elégedve a munkájukkal :)"

Szalai Éva

"Az utóbbi idők egyik legjobb választása volt ez a fogászati rendelő. A rendelőben dolgozókra a barátságos, mosolygós jelzőt emelném ki, valamint Hegedüs Nóra doktornő kiváló szakértelemmel végzett munkáját."

Vellai Tamás

Kiváló csapat, mindenkinek ajánlom

"A mai napon ismét szükségem volt fogászati kezelésre. Mint az elmúlt majd 15 évben a megfelelő helyre mentem. dr Matyasi Gábor kiváló csapatot és rendelőt hozott össze, nem mellesleg kiváló szakember, ezért a csapat is ilyen. Ma is kedves, kitűnő ellátást kaptam. Az egész családom ide jár, mindenkinek ajánlom."

Szabó Noémi

Nagyon jól vizsgáztak, problémamentes vagyok

"Két éve készült két implantátum és a ráépített fogak nagyon jól vizsgáztak, problémamentes vagyok. Nagyon kedves és kulturált személyzet, környezet."

André Judit

Első implantátumok fájdalom nélkül

"Végre megtaláltam a Fogorvosom! Ma 2 dologgal lettem gazdagabb: életem első fogászati implantátumával és egy pozitív fogászati tapasztalattal! Tökéletesen fájdalommentes beavatkozás, s ehhez jön még hozzá az az empátia, ahogyan a Doktor úr kezelei a pácienseit! Megnyugtató, hogy a beavatkozás alatt folyamatosan tájékoztat, mi és miért történik! Gyors, rutinos és nagyon kedves! Egy élmény volt, nagyon köszönöm!"

Béres Szilvia

Lelkiismeretes profi Csapat

"Szerencsés és boldog vagyok, hogy Rájuk találtam.
Lelkiismeretes, profi Csapat, akikhez TÉNYLEG szívesen jön vissza az ember."

Knáb Ilona

Bölcsességfog eltávolítás pikk-pakk ájdalom nélkül

"Bölcsességfog eltávolítás miatt voltam... Pikk-pakk fájdalom nélkül kivette a doktor úr! Rendkívül kedves mindenki! Legközelebb is ide megyek! Bátran ajánlom mindenkinek!!"

Eperjesi Gergely

Az odafigyelés és a megbízhatóság jellemző

"Az odafigyelés és a megbízhatóság jellemző Dr . Matyasi Gáborra és csapatára. Köszönet érte."

Dr. Bajnóczyné Dr. Harmati Zsuzsanna

Szaktudás, kedvesség, kifogástalan munka

"Magas szintű szaktudás, kedvesség, kifogástalan munka. Teljes mértékben elégedett vagyok!"

Bálint Enikő

"Legjobb fogászati rendelő!!!!!!"

Olajosné Kiss Anikó

Foghúzás félelem nélkül

"Hosszú keresgélés után végre megtaláltam a fogorvosom! Mindenki nagyon kedves volt. Matyasi Gábor Dr. végtelenül türelmes,segítőkész. Az összes félelmem elszállt. Arról nem beszélve,hogy a beavatkozásból semmit nem éreztem! Szívből ajánlom mindenkinek a rendelőt ."

Fejes Krisztina

A fogászati ellátás első osztályú!!!

"Eddig minden szolgáltatással, és orvossal tökéletesen meg vagyok elégedve a rendelőjükben. Kellemes, nyugodt környezet, kedves és pontos betegfelvétel. A fogászati ellátás első osztályú!!!"

Horváth Gabriella

Bölcsességfog eltávolítása duplázva

"Sziasztok! Matyasi doktor Úr pillanatok alatt kihúzta két bölcsességfogamat, fájdalom mentesen! Végig körültekintőek voltak, a húzás után is jól vagyok! Csak ajánlani tudom!

Szegfű Heniett

Ilyen komoly empáthiát sehol máshol nem éreztem

Sok jót lehet mondani a FOgorvosom.hu rendelőről, de ami nekem a leglényegesebb, az a bizalomkeltés és bizalomépítés kultúrája. Matyasi doktor előre elmondja, mi fog történni, mit fogok érezni, miért és meddig érzem a fájdalmat, ellenőrzi, hogy hatott-e a fájdalomcsillapítás, és nem én vagyok a hibás, ha nem hat a gyógyszere. Elnézést kér és ad még egyet. Oda-vissza kommunikáció van, őt tényleg érdekli, hogy viselem a kezelést. Szól, ha csípni fog, szól ha hideg lesz, és szól, ha még kér 2 percet. Emberként bánnak velem, akinek félelmei, fájdalmai vannak, és utál kiszolgáltatott lenni. Ilyen komoly empáthiát sehol máshol nem éreztem. Matyasi doktor hiteles ember és jó orvos. Csak ide hozom a gyerekeimet.

Lukács Tibor -

... eltátod a szád a kedvességétől, azután tátott szájjal röhögsz a humorán ...

Ha elmész dr. Matyasi Gáborhoz eltátod a szád a kedvességétől, azután tátott szájjal röhögsz a humorán, mire észbe kapsz már készen vagy. Ez történt egyszer velem, meg a bölcsességfogammal, valamikor régen.

Dr. Balázs Györgyi -

"Nagyon jól képzett szakorvosok, tökéletesen összehangolt csapatmunka. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal. Ez úton is köszönöm."

Bárczi Ottó

Szeretem őket!

"A tökéletes ellátás mellet igényes,kulturált környezet és nagyon kedves csapat! Szeretem őket! (és az egyszerhasználatos fogmosószettért odavagyok!)

Dr. Perjés Anna

Soha senki máshoz nem mennék, ha fogorvosra lenne szükségem

Azt hiszem, hogy a legparásabb páciens díjra méltán pályázhatnék.:) Még a legelső telefonos kontaktot sem mertem személyesen intézni, és azt is megüzentem, hogyha lehet már a rendelő bejáratánál kábítsanak el, mert nem biztos, hogy onnan továbblépek … Ennek lassan már 7 éve. Újra tudok mosolyogni, és soha senki máshoz nem mennék, ha fogorvosra lenne szükségem. Pedig én Székesfehérváron élek, de annyira bízom a Gábor szakértelmében és olyan kedvesek mindannyian, akik a rendelőben dolgoznak, hogy félelem nélkül már csak hozzájuk megyek.

Simonné Matók Tünde

Kitűnő szolgáltatás: gyors és fájdalommentes implantátum behelyezés

"Kitűnő szolgáltatás: kulturált, modern rendelői felszerelés, panoráma RTG helyben, gyors és fájdalommentes implantátum behelyezés, mindenről érthetően informál az orvos és az asszisztens, kapcsolattartás SMS-ben, e-mailben a beteggel, bankkártyás fizetési lehetőség."

Dr. Ábrahám Pál

Végre a sok rossz után egy profi aranyos fogorvos

Nagyon szépen köszönöm a pozitív tapasztalatot, végre a sok rossz után egy profi aranyos fogorvos. Fájdalom mentesen megszabadított egy bölcsességfogtól. Nagyon köszönöm a Doktor Úrnak és csapatának!!!

Simon Dóri

14 éve rendkívül elégedett vagyok velük

"Az elmúlt tizennégy évben is, és most is Rendkívül elégedett vagyok!!!! Köszönöm!!!!"

Pástyán Rita

Hihetetlenül félős páciens

"Nem hittem el senkinek, hogy nem fog fájni és, hogy pikk-pakk túl leszek rajta....
Ma megkaptam az szép kis implantátumokat és nem fájt, gyorsan végeztünk, szólt a zene, kellemes volt a társaság 🙂
Ezt egy hihetetlenül félős pánciens mondja: KÖSZÖNÖM!!!!!"

Papp Krisztina

Bölcsességfog eltávolítás rekord sebességgel

A mai napon rekordsebességgel és teljesen fájdalommentesen megszabadítottak a bölcsességfogamtól. 🙂
Köszönöm Dr. Matyasi Gábornak és kolleganőjének is!

Ez egyéni rekord volt, ha jól gondolom. 🙂

Szkalák Zsuzsanna

"Párom is /Tóth Károly és én is Matyasi doktor úrnál csináltattuk fogainkat .Minden szempontból nagyon nagy megelégedésünkre. Ha szükséges lesz ismét felkeressük az Önök rendelőjét."

Bujna Emília