Első látogatás a rendelőnkben

Rendelőnk első látogatásakor az ismerkedésre helyezzük a hangsúlyt.
Ön megismerkedik rendelőnkkel, munkatársainkkal, mi pedig feltérképezzük az Ön általános és fogászati egészségügyi állapotát.
A kezelőorvosa mellett fontos, hogy megismerje asszisztensünket és recepciós munkatársunkat, hisz mindannyian fontos segítséget, információt tudnak Önnek nyújtani esetlegesen felmerülő kérdései esetén.

Megkérjük egy rövid adatlap kitöltésére, melyben a kapcsolattartáshoz szükséges adatok mellett a -Magyar Orvosi Kamara által javasolt- általános egészségügyi információkat (betegségek, gyógyszerszedés, allergia) kérünk.
Ezt követően egy digitális panoráma felvétel, intraorális kamera és egy hagyományos fogászati vizsgálat segítségével feltérképezzük fogai, szája egészségi állapotát.
Bátran és nyugodtan kérdezzen! Fontos számunkra, hogy minden információ pontosan jusson el önhöz. Ehhez nyújt segítséget Dentciklopédiánk is, de tudjuk, hogy ez csak előkészíti, de nem helyettesíti a személyes információ szerzést.

Az írásos kezelési terv és árajánlat ismeretében ön dönti el, hogy szeretné-e a kezelést, s hogy mikor kezdjük el azt.
Az elkészülő kezelési terv alapján javasolunk egy kezelési menetrendet, sürgősség esetén elvégezzük az első szükséges kezelést is.